IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Professional Organizing GroningenWie ben ik?


Ik ben Ingrid Westra (1966), getrouwd en moeder van twee kinderen waarvan de oudste inmiddels op kamers woont.Ik heb mij gespecialiseerd in het organiseren en op orde brengen van uw administratie, het huishouden en uw agenda. Zowel binnen uw privé- als binnen uw werksituatie. Van nature ben ik gestructureerd en houd ik van orde. Binnen mijn eigen woonomgeving houd ik van opgeruimd, netjes en schoon en dit regel ik graag zo efficiënt mogelijk.

Ik ben afgestudeerd als Facility Manager bij de Hanze Hogeschool Groningen (HBO niveau) en heb de Opleiding tot professional organizer gevolgd bij De HuishoudCoach®. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in autisme. Ook hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd (bij Autisme Centraal, Geef-me-de-5 en Auticomm).

Ik heb jarenlang gewerkt bij diverse ziekenhuizen in de provincie Groningen; altijd in functies die erop gericht waren om het primaire proces zo goed mogelijk te laten verlopen.
Alle opgedane ervaring binnen het werk en op privégebied kan ik prima in de praktijk brengen bij u thuis of binnen uw bedrijf.

images/foto_ingrid_februari_2014.jpg